Staff, from left to right:
Gunmarie Persson, Hospitality Industry/social media
Kee Bergman, Project Manager/Market strategist
Benedikt Fasel, Case Supervisor/Doctor
Matej Supej, Senior Supervisor/Professor
HC Holmberg, International Senior Supervisor/Professor
Magnus Jacobsson, App developer
Michaela Hoernfeldt, Programmer
Alessandro Galloppini, Performance Engineer
Mathias Gilgien, Case Supervisor/Associate Professor
Adam Olofsson, Programmer
Mads Kjaer Madsen, Internships
Lars Hallstroem, Internships
Gustaf Holst, Internship inlines
Sophie Brundin, Internship public health
Marko Laaksonen, Senior Supervisor/Associate Professor
Feeling brave? Email us about internships!
With our excellent knowledge within sports- and performance technology, we create solutions and products that are not yet out there, we create tracking systems, working with sensor technology, Artificial Intelligence and many things within sports, health and outdoor that might come our way.

180330 1,5 miljarder i wearables satsning

Utvecklingen exploderar överallt runt omkring oss. Jag inleder min första bloggpost med USA:s fotbollsförbund. 4 miljoner anslutna fotbollsspelare i världens största spelar databas. Data kommer att flöda mellan spelare och klubbar, och det irländska företag som gjort dealen är förmodligen i sjunde himlen – för visst kommer det ännu mera! Betydelsen av att hantera data snabbt ökar för varje minut, även i vårt projekt. Det är det som gör vår värld så spännande. Glad Påsk på er!