Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

180330 1,5 miljarder i wearables satsning

Utvecklingen exploderar överallt runt omkring oss. Jag inleder min första bloggpost med USA:s fotbollsförbund. 4 miljoner anslutna fotbollsspelare i världens största spelar databas. Data kommer att flöda mellan spelare och klubbar, och det irländska företag som gjort dealen är förmodligen i sjunde himlen – för visst kommer det ännu mera! Betydelsen av att hantera data snabbt ökar för varje minut, även i vårt projekt. Det är det som gör vår värld så spännande. Glad Påsk på er!