Staff, from left to right:
Gunmarie Persson, Hospitality Industry/social media
Kee Bergman, Project Manager/Market strategist
Benedikt Fasel, Case Supervisor/Doctor
Matej Supej, Senior Supervisor/Professor
HC Holmberg, International Senior Supervisor/Professor
Magnus Jacobsson, App developer
Michaela Hoernfeldt, Programmer
Alessandro Galloppini, Performance Engineer
Mathias Gilgien, Case Supervisor/Associate Professor
Adam Olofsson, Programmer
Mads Kjaer Madsen, Internships
Lars Hallstroem, Internships
Gustaf Holst, Internship inlines
Sophie Brundin, Internship public health
Marko Laaksonen, Senior Supervisor/Associate Professor
Feeling brave? Email us about internships!
With our excellent knowledge within sports- and performance technology, we create solutions and products that are not yet out there, we create tracking systems, working with sensor technology, Artificial Intelligence and many things within sports, health and outdoor that might come our way.

180414 Kina – mot teknologisk världsdominans

Jag har googlat runt för att se vad som händer i världen, då kom jag över denna intressanta artikel om Kinas utveckling inom teknologi. I artikeln står det bland annat att USA:s teknologiska gebit styrs av advokater medan Kinas styrs av ingenjörer. Vi tror fortfarande till viss del att Kina är landet för “billig teknologi”, men det är en missvisande bild, Kina är i högsta grad konkurrenskraftiga och mer än det.

Det har skett en extraordinär utveckling från “billig” till att matcha högsta världsnivå. “China 2025” har dragit till sig både utländska forskare och investeringar, och utvecklingen går i rasande fart.
Jag tycker att detta är mycket intressant.

http://www.scmp.com/business/global-economy/article/2081771/be-afraid-china-path-global-technology-dominance