Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

180807 Lyssna på oss live i morgon 8/8 mellan 15 och 16! Listen to us on live radio tomorrow August 8 between 3 pm and 4 pm!

Sätt på Sveriges Radio P4 Jämtland onsdag 8 augusti efter 15-tiden, vi kommer in direkt efter nyheterna – LIVE från Östersunds Skidstadion! Missa inte detta – och stanna kvar, vi kommer in flera gånger mellan 15 och 16! Du kommer också att träffa det innovativa företaget Marsblade där vi digitaliserar inlines!

Tune in to Sveriges Radio P4 Jaemtland Wednesday August 8 after 3 pm, we will be on directly after the news – LIVE from Oestersund Stadium! Dont miss out – and stay with us, we will come in several times between 3 pm and 4 pm! You will also meet the innovative company Marsblade where we are digitizing inlines!

Great:-)
See you guys in P4!