Företagspartners

Kommunikationen med företag och organisationer pågår löpande och slutar aldrig. Engagemang för alla aktörer i case från första början är viktigt antingen som producent / leverantör eller som företaget/ akademin som kommer att lansera produkten / tjänsten, det kan också vara en sportklubb eller ett landslag. Med ”mass follows class” hänvisar vi till toppidrottare som pressar produkter till sin gräns, vilket blir ett kvalitetssignum som vi kan skala ner till massmarknad – för att uppmuntra medborgare att träna. Detta faller inom vårt folkhälsomål och är vårt sätt att arbeta med Agenda 2030 – genom folkhälsa och även genom jämställdhet.

Det är viktigt att förstå företag, organisationer och slutanvändare. Om du misslyckas med en av dem, låt oss säga att du inte riktigt förstår hur ett företag tänker – är inte optimalt, du behöver göra dina hemläxor om du vill leva på ditt intresse. Mycket få kan leva bekvämt på sin forskning utan att förstå vad som händer kring dem. Det finns många begåvade forskare vars främsta inkomstkälla är projektbidrag och som skulle kunna ha så mycket mer pengar att spendera på sitt eget intresse. Ingen forskare är dock sämre än den andra för att man väljer olika vägar som leder till olika excellens.

5. ÖVNING:
a) Har du strategisk kunskap? Har du varit i situationer där det behövs?

b) Tänk på vilken typ av forskare du vill vara, en med det globala synsättet som försöker förstå världen runt dig, eller en som förblir mer detaljseende och inte har något intresse att se så mycket mer.

Allt är rätt, så länge det är rätt för DIG. Men ta lite tid att tänka på det, eftersom det kommer att finnas flera utmaningar i våra samhällen som behöver lösningar – dörren är öppen för en spännande framtid på global nivå.