Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

Att connecta i sig själv!

20190416_192300

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit en människa som gillar ensamheten men som samtidigt vill ha nära relationer.  Nära relationer i den bemärkelsen att jag kan få utlopp för min kreativa sida. Känna att jag och de jag för tillfället arbetar med klickar, att det vi skapar fyller en funktion för andra och för oss själva.

Det senaste året har gett mig insikter att allt får ta den tid det tar. Det har resulterat i bättre hälsa, mindre stress, vetskapen om min kärna, vad som driver mig. Vad jag ska jobba med och vad jag framförallt inte ska jobba i. “Tidssystemet”. Vi är ofta så fokuserade på framtiden och vad som händer där att vi alltför ofta glömmer att livet pågår här och nu.

Man ska stressa till jobb och  stressa runt. Jag passar verkligen inte in i en 8-17 mall. Men den vetskapen om att jag har frihet under ansvar, att jobba mot deadlines, att styra min egen tid ger desto mer till det företag jag kanske gör ett uppdragsjobb till.

Jag hinner mer eftersom jag kan känna in mig i görandet och som i sig ger mer tid i varandet. Tiden talar för oss inte emot oss! Detta är ett tankesätt man inte kommer in i på en gång. Jag säger inte att det passar alla – men mig. Vissa kallar det slowliving – och för mig handlar det  om livsnöjdhet.

Framförallt har den här “hälsoresan” lärt mig se vad som är viktigast i mitt liv!  När någon gör något så uppfattar jag det på ett nytt sätt som jag tidigare inte tog mig tid till att se. När jag hjälper någon annan, så är jag DÄR just då, och kan ge en massa bra idéer, kärlek och inspiration.

Så är det med träningen också. Jag inser att allt har sin tid. Jag har varit halvkrasslig ett par dagar fast jag vill egentligen bara köra på. Idag skulle jag egentligen ha ökat träningsprogrammet men min PT  sa , vänta GM , minst tre dar. Det bästa av allt är faktiskt att jag har inget motstånd längre till träningen!  Å tillsvidare ska jag stoppa i mig lite ketoskost varvat med ett eller annat påskägg och en massa micro greens!

20190412_105536

Det är resan som räknas!