Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

Det handlar om dig!

Har ni tänkt på hur högt det värderas att kunna skapa med så få medel som möjligt? Istället skapar vi en ram för vårt skapande. Istället för att tänka, här är jag och min kropp. Let´s work togheter och begränsa oss!  Begränsa så att alla onödiga energier inte stoppar upp flödet. Att låta sig begränsas är därför skönt. Så tänkte jag inte när jag var yngre. Genom att du blir begränsad så öppnar du för att använda din kreativa förmåga! Sen om det inte lyckas,  då kan man börja på att fundera, hur lyckas jag åstadkomma det jag vill?

Jag känner en kille som skapar med så få medel som möjligt och som inte har någon ram och är enormt kreativ. Idag var jag på ett möte och fick möjlighet läsa en ansökan. Efter detta känns det nästan som jag känner två. Det dessa  skapar är produkter som man inte direkt  förknippar med hälsa. Men det sköna är att det indirekt hör ihop med hälsa och livsnöjdhet. Kan du expandera din livsstil till en business? Then you ROCK!!! 

Överallt i världen kämpar människor med att få till en livsstilsförändring.  Life Science är ju en av de mest snabbast växande branscherna i världen. Vi vet att dåliga matvanor inte leder till en kroppsförändring och vi vet att det vi stoppar i oss har stor betydelse i kombination med rörelse. Men ändå? Varför ska det vara så svårt?

Det här ger folkhälsan skavsår inombords. Jag tror att bakom varje case finns någon form av blockering. Hur skulle ditt liv se ut, kännas om inte detta obehag som du dras med inombords berörde dig det minsta?

Jag hade definitivt en massa blockeringar innan min personliga tränare tog sig an mig.
(och ändå fuskade jag enormt från början, har jag erkänt nu ). Jag tror nämligen att det hela handlar om mindset, vilket hon hjälpt mig att lossa.  Med detta sagt vill jag fira och mitt utrymme att leka är enormt efter att jag hittade dansen. Bara efter ett par veckors träning har jag lyckats med en liten kroppsförändring. 

Under flera års tid har jag på något konstigt vis projecerat en föreställning om hur jag ska må, känna och vara när jag börjar träna igen. Men jag är här för att berätta sanningen, det som är min sanning.  Kom dock ihåg att allt är speglingar. Du som läser detta kommer möta olika saker i min text, inte samma som jag och kom ihåg, oavsett är det något som behöver uttryckas! 

Wow! Så himla häftigt! Nästa inlägg kommer att handla om när jag testar silvervatten! Ska också hämta ut en pulsklocka idag så ni kommer också få höra om när jag blev med blodtrycksmätare i kombination med min näringsplan som ska öka ämnesomsättningen och boosta musklerna!