Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

Emil testar på uppdrag av Gun-Marie

För ett par dagar sedan var det testuppdrag i Östersund. Emil Landen är en specialist på underliga träningsredskap, han kan allt om boards och cyklar och är skicklig på det!  Om du ser någon som kör omkring på en elcykel i Östersund så kan det vara Emil. Han har troligen en av få elcyklar som är på 1000 W i Sverige – i Norge är däremot är 1000 W standard.

Enhjuling Electric Unicycle – är ett riktigt bra maskin om du vill träna upp bålstyrka, sätesmuskeln och höfter och vem vill inte det. Det är ett självbalanserande elfordon och det krävs att man har tålamod om man vill lära sig åka på den. Det blir garanterat många fall men fördelen är att man oftast inte ramlar rakt ner i backen utan man kliver av den.  Detta är enligt Emil en väldigt rolig maskin men defintivt inget för den otålige då det tar ett tag att  lära sig att behärska maskinen.

Inget för mig då alltså men för Emil och många andra med en massa tålamod så är det en fantastiskt rolig maskin:-)

Ha en fortsatt fin helg! Idag när vi höll på att fixa ute i trädgården och med det framtida växthuset så blev jag påmind om att hösten faktiskt är här trots att ännu inte alla björkar hunnit blivit gula. Men just den här tiden, när löven börjar på att falla från träden och snön ännu inte kommit, är magiskt fina. Så underbart härligt.