Staff, from left to right:
Gunmarie Persson, Hospitality Industry/social media
Kee Bergman, Project Manager/Market strategist
Benedikt Fasel, Case Supervisor/Doctor
Matej Supej, Senior Supervisor/Professor
HC Holmberg, International Senior Supervisor/Professor
Magnus Jacobsson, App developer
Michaela Hoernfeldt, Programmer
Alessandro Galloppini, Performance Engineer
Mathias Gilgien, Case Supervisor/Associate Professor
Adam Olofsson, Programmer
Mads Kjaer Madsen, Internships
Lars Hallstroem, Internships
Gustaf Holst, Internship inlines
Sophie Brundin, Internship public health
Marko Laaksonen, Senior Supervisor/Associate Professor
Feeling brave? Email us about internships!
With our excellent knowledge within sports- and performance technology, we create solutions and products that are not yet out there, we create tracking systems, working with sensor technology, Artificial Intelligence and many things within sports, health and outdoor that might come our way.

Emil testar på uppdrag av Gun-Marie

För ett par dagar sedan var det testuppdrag i Östersund. Emil Landen är en specialist på underliga träningsredskap, han kan allt om boards och cyklar och är skicklig på det!  Om du ser någon som kör omkring på en elcykel i Östersund så kan det vara Emil. Han har troligen en av få elcyklar som är på 1000 W i Sverige – i Norge är däremot är 1000 W standard.

Enhjuling Electric Unicycle – är ett riktigt bra maskin om du vill träna upp bålstyrka, sätesmuskeln och höfter och vem vill inte det. Det är ett självbalanserande elfordon och det krävs att man har tålamod om man vill lära sig åka på den. Det blir garanterat många fall men fördelen är att man oftast inte ramlar rakt ner i backen utan man kliver av den.  Detta är enligt Emil en väldigt rolig maskin men defintivt inget för den otålige då det tar ett tag att  lära sig att behärska maskinen.

Inget för mig då alltså men för Emil och många andra med en massa tålamod så är det en fantastiskt rolig maskin:-)

Ha en fortsatt fin helg! Idag när vi höll på att fixa ute i trädgården och med det framtida växthuset så blev jag påmind om att hösten faktiskt är här trots att ännu inte alla björkar hunnit blivit gula. Men just den här tiden, när löven börjar på att falla från träden och snön ännu inte kommit, är magiskt fina. Så underbart härligt.