Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

Kvantmekanik för folkhälsa!

Den största gåvan vi människor fått är att uppleva kärleken. Då pratar jag om en kärlek som inte är bunden till någon eller något, flummigt va? Den kärleken bara är och allt annat runt ikring dig som tex pojkvän, kul jobb, fint hus eller what ever är bara såååå mycket bonus. Den som upplever kärlek vet att inget annat egentligen behövs.

Tidigare har jag studerat kvantmekanik i ett par år som innebär fördjupad kunskap inom neurospykologi och kvantfysik där jag  kan om jag vill genom certifikat leda företag och organisationer genom en utvecklingsprocess. Lifescience som är ett av mina andra områden är bara så coolt! Det handlar egentligen om compassion – samband mellan hjärta och hjärna. Det är också ganska enkelt. Du gör något i tanke, ord och handling som du vet gynnar dig själv. Du vet också att det du gör gynnar andra människor. Det du gör förbrukar inte dig.

Det handlar om struktur och att skapa ett morfiskt fält av villkorslöshet och allt börjar med en stillhetsprocess – i ett medvetet val. Inspiration, passion, sanning i stunden = villkorslöshet. När du känner inspiration så handlar det om att du egentligen går bortom den mentala konstruktionen.  Passionen skapar vibrationer och vågrörelser som fyller på mittlinjen och det gott folk, det skapar flow!

När du väl får insikt finns ingen väg tillbaka.

Så därför filosoferar jag lite om kvantmekanik istället. Älskar neutroner. De finns överallt på jorden. Dessa kan skapas genom din medvetenhet och de kan bli uppslukade av svarta hål.  Det handlar också om astrofysik. Tänk om det finns ett jag i ett parallellt universum? OMG!! Ha ha ha! En orkan som springer på!

Oavsett, jag fyller min hink med glitter, kastar glitter på alla som är mottaglig för glitter. Glitter på dig, på dig, på alla! Alla som lyfter sig fortsätter jag kasta glitter på! Kram