Gunmarie
Persson
Social media
Hospitality industry
Kee
Bergman
Market strategist
Project Manager
Matej
Supej
Professor
Senior Supervisor
Benedikt
Fasel
Doctor
Founder Archinisis
Alessandro
Galloppini
Performance
Engineer
Marko
Laaksonen
Associate Professor
Senior Supervisor
Matthias
Gilgien
Associate Professor
Senior Supervisor

Största grundbulten till folkhälsa är positiv energi!

Alla människor befinner sig på olika frekvenser. Men alla kan också höja sin frekvens. Och vad är en frekvens och vad menar jag med det?

Jo… en frekvens är där du befinner dig energimässigt, känslomässigt och andligt, den formas av hur du känner och hur du bestämmer dig för att tänka och förhålla dig.

Därför befinner sig människor på olika frekvenser! Ju mer positiv man är desto högre frekvens och mer positiv energi strömmar igenom kroppen.

Man kan höja sin frekvens för att må bättre, bli mer kreativ och harmonisk. Forskare bekräftar i alla fall effekten av vibrationer som har vissa frekvenser på mänskligt DNA medan en annan viss frekvens kan skapa en konflikt med vårt inre.

Jag har läst någonstans, kom ej ihåg var, att musik med låg frekvens har använts vid bland annat krig och denna frekvens sägs ha höjt människornas egon.

Andliga ledare och munkar har alla känt till denna heliga och läkande frekvens länge och använder det ofta i ceremonier för att man ska komma in i rätt stämning!

Så i mina lurar nu på morgonen flödade musik från Änglagård, Mozart och Enya. Jag ska ge detta ett försök nu även fast det var rätt opeppande musik att springa till men fredagens träningspass är nu avklarad!